Danas sms usluge bitan bio službe za korisnike

Danas životni ciklus projekta može osigurati da inovacija bude u svakom koraku razvoja sustava, a istovremeno osigurava da se ne provode nepotrebni inovacijski projekti, a provode oni bitni kao što su naprimjer sms usluge u pozivnom centru.

Izvedba i mjerenje modela igraju ulogu u svim fazama životnog ciklusa projekta, osim kodiranja. Strateško planiranje potražnje i opskrbe i usklađivanje implementirano je u fazi analize sustava.

Faza usklađivanja je implementacija, rad i održavanje. Zaključno, poslovni menadžeri moraju shvatiti da je životni ciklus projekta kritičan u dizajnu informacijskog sustava modernih multifunkcionalnih pozivnih centara, a sms usluge su bitan dio toga.

Kao rezultat toga, životni ciklus projekta kao strateški alat koji će, kada se usvoji zajedno s novom informacijskom tehnologijom, osigurati uspješnu krajnju liniju za organizaciju svakog pozivnog centra i osigurati da se i sms usluge implementiraju unutar tog sustava.

Autori koji su pripremali istraživanje pozivnog centra na ovu temu žele sa zahvalnošću i poštovanjem zahvaliti Sveučilištu na prilici koju su dali autorici da završi ovo istraživanje za svoj doktorat. Autori također žele izraziti iskrenu zahvalnost recenzentima ovog časopisa na njihovom vrijednom doprinosu.

Danas sms usluge bitan bio službe za korisnike

Autorica ovog rada imala je poseban interes za sustav u kojem se sms usluge pozivnog centra implementiraju i način na koji rade. Radila je na nekoliko istraživačkih projekata iz različitih područja, a specijalizirala se za upravljanje svim komunikacijskim kanalima, kako masovnim tako i internim medijima. Pridružila se Nacionalnoj komisiji za radiodifuziju i telekomunikacije kao pomoćnica potpredsjednika NBTC-a u prosincu 2011., koja je odgovorna za područje planiranja telekomunikacija i dizajna mikrotrakastih antena. Prethodno je 2010. radila kao viši sistemski analitičar u Bangkok Insurance. Njezini znanstveni interesi su informacijska tehnologija, telekomunikacijska tehnologija, bežična komunikacija i projektiranje antena na što su se pozivni centri i njegovi sustavi nekako prirodno nadovezali, sa svojom tehnologijom gdje su sms usluge, dolazni i odlazni pozivi iznimno važni.

Comments are closed.

Post Navigation